Musiclover dog.

Music makes my world go round.

Och min hund är som sin matte. han sover gärna vid jonas bashögtalare och gärna vid mina fötter när jag lyssnar på musik och sjunger. han blir helt enkel cool lugn när musik är på, gärna högt!



Se så han njuter när knastret av madonna strömmar ur högtalarna.
*material girl!*


I got an idée.

Jag har fått en idé. så nu ska jag stycka en "gammal" kjol och ta fram nål och tråd.

Jag åkte hem igår efter att ha spenderat nästan ett dygn på den uppblåsbara madrassen på systers vardagsrums golv. den är superskön att ligga och kolla på True Blood i :) men blir välldigt varmt när man är tre plus täcken och kuddar. men mysigt.

Ikväll ska mamma och jag poppa lite popcorn och se en skräckfilm. An America Haunting.. spännande.

Nu ska jag se klart Eclips.


Ledig dag.

Godmorgon. Idag är jag ledig, men är ändå uppe redan :P ska vara moraliskt stöd för en kompis och sen åker jag nog ut till Syster på eftermiddagen. kanske sover kvar eftersom jag är ledig imorgon med. I have missed her <3

Har klädkris till helgen, hadde totalt glömt bort att det är clubbfest och jag ska stå i garderoben. WHAT to weare liksom. får försöka knåpa ihop nån kjol och hoppas jag kan låna nån överdel.

Nu ska jag gå ut och ta min morgonkiss med Assar.


Badhus.

Idag är jag på gymmet (gymnasiet). Vi befinner oss på Badhuset, jag nöjer mig att bli lagom blöt om fötterna vid pool kanten.

Ikasus.

Så är man i vallentuna och ska jobba hela dagen. Men kim slutar en och en halv timme efter mej, då är frågan om jag ska ta mej upp till rosen och vänta eller om man ska ta bussen hem. Vi får se hur jag gör. Det blev ingen intervju i täby, dem anställde nån annan. Nån som redan jobbat där. Tur då att jag har ikasus. Visserligen bara timvikariat men definitivt bättre än inget alls. :-)

Ingen feber.

Så har mamma däckat, och som den goda dottern jag är planerade jag att ställa mig och laga mat när jag kom hem från jobbet. men när jag kommer hem så ligger den en halv familjepizza på köksbordet. inte för att jag var speciellt sugen på pizza men jag slapp laga mat. Men gjorde min Goda-dotter-gärning genom att ta mammas kort och drog med mig lillebror upp till willys för att handla det viktigaste hem så våra skåp är rätt tomma.

Annars kan jag berätta att imorgon är fjärde dagen på Ikasus i vallentuna. är där för att provjobba för att bli vikarie, och jag trivs :) Men är rätt trött efter en fullspäckad vecka. har knappt haft tid för Assar eller vänner. vilket har lett till att jag känner mig rätt ensam.

Nej, time for bed om jag ska orka gå upp imorgon. :)

God natt.

Feber.

Krash boom bang. första dagen på nytt jobb (introduktion) och jag fick feber efter lunch, jag bet ihop men när jag kom hem så försvann all ork. men efter en alvedon och en bit choklad så känner mig mig lite piggare. Dagen i vallentuna var välldigt lärorik och intresant. ska tillbaka imorgon. och ska oxå jobba torsdag och fredag. yes cash!

Helgen var super! fredag började vi med att åka till rimbo och samla in kapsyler och hälsa på pappa. På lördag var det kräftskiva i Kårsta med vänner till Linda. mycket trevligt. :D hamnade i badtunnan mitt i natten och kom inte i säng förens fyra på söndagsmorgonen.

Nu orkar jag inte mycket mer, ska slänga igång en film och smaska i mig lite tröstgodis..


Dagens lista.

Dagens Humör: Rätt nöjd.
Dagens Mående: Lite rastlös lite trött och seg.
Dagens Borde: Kolla arbetsförmedlingen.
Dagens Frisyr: Utsläppt.
Dagens Smink: som vanligt inget smink.
Dagens Klädsel: mjukisbyxor, linne och cardigan.
Dagens Planer: Maila Mia.
Dagens Materiella: en back eller låda till mina LP-skivor.
Dagens Längtan: Löning!.
Dagens Fundering: Ifall jag ska beställa kläder på faktura.
Dagens Beroende: Musik.
Dagens Tråkigaste: Började dagen med att damsuga hela lägenheten och moppa mitt rum. 
Dagens Låt: Ögon som glittrar - Freestyle (vaknade med den i skallen :P)
Dagens TV-Program: Vakna med the voice.

Sönderpratad film.

Så sitter man i Kårsta. åkte buss hit igår och under den korta bussresan han jag få panik typ 4-5 gånger. blev upphämtad av Björn på fyrhjuling. wonderfull! kvällen spenderade jag och Syster i sängen framför Urban Legends, final cut. jag tror vi pratade sönder filmen med våra slutsatser och gissningar på vem som var mördaren och skådespelarnas insatser. "ohh im blond and i have to die first!" hehe.




Dreams and Road Trips.

Fan vad jag har drömt inatt. och drömmarna gick hand i hand med förra nattens drömmar. ja ja. Snart är det road trip som gäller. Mamma, Jennifer och jag ska hämta lilkusin i Tierp.

Det blir en dag i bilen.

Bye

Blixtar och Dunder.

God morgon. här har man precis vaknat efter en natt med massa drömmar. men känner mig utvilad ändå, efter att ha sovit över 10 timmar i sträck. its good to be me. ;)

Igår var en lugn och slapp dag som avslutades med blixtar och dunder. himlavalvet var lika ljust som på dagen av alla blixtar och den mulrade och dundrade och lät som skallrande plåttak typ. hela himlen var fylld med energi och kraft. lovley. Innan det brakade helt tittade vi på film. mamma jag och Jennifer.


(bild från google)


Fotbad?

Sucess, jag inhandlade 2 meter tyll och stretchband till en puffkjol/ballerinakjol/tyllkjol. nu ska jag bara tvinga Fredrik att sy den åt mig ;)

Vi knallade runt barfota jag och Loke och kikade i affärer och när vi var färdiga gick vi till lilla torget och tog en varsin glass. sen passade vi på att svalka oss i fontänen på lilla torget :)

Nu väntar jag på att Fredrik ska palla sitt arsle hit så vi kan hänga.




Mot norrtälje centrum.

Nu drar vi ner på stan, mamma, jag och Loke.

Se ya later, aligator!

Helgen som var.

Välkommen hem typ. Lördagen spenderades i stockholm. dagens planer, Pride paraden! wonderfull as always. att man sen drogs med att själv gå i paraden var bara ett sidospår. men roligt var det! men slut i fötterna var vi alla när vi kom fram till festivalplatsen. Efter att ha pustat ut på gräsmattan drog vi oss till odenplan för att åka därifrån till Solna. Syster och jag tog oss en powernap. inte för att jag blev piggare för det men men. vid 8-9 åkte vi mot clubben efter att ha snabbt stannat och köpt med oss taimat.

Stod dubbelpass i garderoben. vilket gick galant. fick se och träffa massa fina människor och se många snygga kläder. kom i säng "hemma" i kårsta kl 6 på morgonen. jodå dagen var lyckad! och jodå jag var trött som ett as, som man blir om man är vaken 24 timmar. :P men det var det värt.