Tillbaka i Finland.

Hej igen. ush vad man tappar suget på allt när det är så varmt. igår fyllde Älskade Ungen Loke 4 år och familjen (- pappa och lillebror) åkte in till skansen för att ha en heldag bland djuren med trollpojken. Jag skulle ha jobbat men fick ledigt för att åka in med familjen. det var fruktansvärt varmt och jag som var lite dålig tyckte det var jobbigt. men att se Lokes leende och att få en nöjd och sprallig lillkille runt halsen gjorde det värt det. det var mycket djur som vi inte såg pgr av värmen, och Lokes och min delade favorti Uttern syntes inte :( men vi fick se björnungarna dia :)

Efter skansen besök, värmebölja, fika och lite "bråk" och kramkalas så satt jag återigen på hytten på viking line på väg till Finland.

Vi åt inte frukost på båten utan åkte till en affär och köpte med oss frukost som vi åt i parken vid åbo slott. mm glass till frukost är en höjdare. efter en tur i åbo centrum så åkte vi tillbaka till Slottet och gick en tur därinne. wow så vackert. mystiken och atmosvären var awsome. för att inte nämna dem mysiga, trånga, mörka gångarna/trapporna och dem välvda stentaken. dit måste man nog ta sig om man är i åbo.

Efter en lång och varm biltur var vi framme i närpes. ett besök i sommarstugan för att äta middag och ta ett dopp och nu är jag tillbaka vid datorn i mitt rum i närpes.

imorgon är det jobb på shemat och på fredag börjar Närpes Tomatkarneval.

Nu ska jag dra mig från datorn. har en massa bilder från närmaste dagarna jag måste ladda över och sortera. men jag gör det sen :)

Dåligt.

försöker packa, rensa och städa. i värmen, med förkylning. det är FAN inte kul. måste tvätta en maskin oxå. har inga underkläder annars.

Nu ska jag dricka upp mina vitaminer och gå ut en sväng med hunden. Åker till åkersberga ikväll.

Ohh no.

Ush skulle inte gått upp. har haft retningar i halsen hela natten och sovit dåligt. täppt näsa och helt sjukt trött i kroppen. jag har inte tid och lust att bli sjuk.

Nu går jag och lägger mig igen.



Midsommar.

Solsken.
årets första dopp.
jordgubbstårta.
lp-skivor.
Skratt.
Mat.


Ja min midsommar har varit bra :)


Lp-Spelare.

Its alive! LP-spelaren jag hittade i grovsopporna för ett par veckor sen lever. den lever och mår bra. just nu spelas Bonnie Tyler och det knastrar så härligt. :) mamma och jag har gått igenom alla lp-skivor vi har. smokie, diana ross, abba, scorpions och blomman. hihi. love it.

Så nu önskar jag mig lp-skivor. helst med Suzi Quatro, Guns´N Roses, Cornelis Vreeswijk, Elvis och Gasoline. Abba går bra med ;) och Queen.




Juni 21, 2010

God morgon. igår var jag så duktig så, ringde två samtal och sökte tre jobb. det går frammåt. håll nu tummarna för att jag får ett jobb i höst. i need it. jag skiter i att det inte blir i norrtälje. bara det är i stockholmsområdet. jag har alltid nån jag kan krasha hos ;)

hela helgen har jag pushat gränser. hela helgen har jag pushat för att bli bättre, för att gå vidare, för att våga mer och må bra med mig själv.


Idag är planerna minimala. kanske sätter jag mig på balkongen i solen med en bok och bara slappar. låter som en najs plan faktist. jag tror jag gört.

 


Assar njuter av morgonpromenaden.


En tia för ett samtal?

God morgon/god förmiddag.
Har sovit i min säng i natt. hemma hos mamma :) efter att ha varit hos syster hela helgen så kände jag en längtan efter min säng, min mamma och min HUND. så igår kom mamma och hämtade mig i kårsta.

I lördags blev det inget prinsessbröllop för mig. inte live iafall, vi såg det hemma i soffan. sen åkte vi till solna. clubbfest på kvällen och med lite strul och stress så kunde jag åka till clubben iförd lack-korven. Hadde som vanligt kul trots att syster hoppade runt på kryckor. det blev ett jävla spring fram och tillbaka för mig.;) kom hem vid 5 och vaknade inte förens 2 på eftermidagen.

Nu sitter jag här och måste ringa ett par samtal. vill verkligen inte, kan ingen komma och göra det åt mig? ni får en tia. :D


Happy day.

Befinner mig i kårsta hos min älskade syster <3 här kan jag vara mig själv, vi började morgonen med en kaffe latte hos grannen sen har vi spenderat nån timme på gräsmattan, solat, pratat, skrattat och plockat ;)

Skulle åkt in till stan och kollat på bröllopet med en vän, men har inga kontanter eller bussremsa, så hur ska jag ta mig dit. lite synd då jag lovat och faktist vill se kortegen efter vigseln. men än hinner jag. det beror på ifall syster ska in till solna inom snar framtid eller inte. annars så sänds det live på tv hela dagen.

Sitter här och bara ler :) im happy today. today is my day! idag känner jag att mina tankar kan fara och flyga. idag är jag fri och lycklig. det är balsam för min själ.

Love to you <3


FotoTriss!

Nu kommer en fototriss. va det är undrar ni? ja det är en utmaning met olika teman, det gäller att ta tre bilder av ett tema och länka till den här sidan. veckans tema är Dörrar/Portar!

Och med min förkärlek för närbilder, detaljer så har jag valt att fotografera detaljer på en dörr :)





Mina bilder är helt oredigerade, direkt från kameran ;)

Kommentera gärna.


Underbara PMS.

Gah,  det är en gång i månaden. när man blir det där griniga pms-kossan vi alla gillar. jepp jepp. med en mage som en spärrbalong och kramper därefter var min onsdag kväll lyckad. om jag ser nån choklad som kan lindra min plåga? inte så långt ögat når.

Idag är det bättre men idag har jag mer pms än igår. det är fan inte kul. sen ska vi åka bil på ett antal timmar och sen ska vi åka fucking båt. jippi *sarkastisk*.

Men nu ska vi stänga av tv och dator och gå ut i solen och hoppas att det kan få mig på bättre humör.

Senare idag kanske det kommer upp en fototriss ;)

"I have seen the Flaming Star of death."

Idag var ungen och jag ute och gick en promenad i regnet. vi spånade, sjöng och sparkade på en snusdosa. det var mysigt :) vem brydde sig om att det regnade? för vi (hon) hadde ju regnkläder.

Sen när hennes mamma kom hem cyklade vi till biblioteket och jag lämnade tillbaka dem sista skolböckerna (äntligen).

Kvällen har jag tillbringat framför en Elvis rulle. Flaming Star, som jag hittade på biblioteket. jadå den var bra och med en crush på huvudrollinnehavaren så måste jag nog rajda spotify på Elvis musik ;) vilket leende, to die for. Indianer + Elvis = exelent.



Nu ska jag krypa ner i sänget, en ny dag imorgon.


Suzi Quatro - make me smile




Tävling!


Jag är med och tävlar hos Fattyboom om en goddiebag!


God morgon.

God morgon. lördag morgon/förmiddag och jag ska strax göra mig iordning och ta cykeln ner på byn. först en tur till biblioteket och lämna tillbaka några skolböcker, för dem behöver jag ju inte längre ;) sen tar jag en tur till Hallpin och kolla födelsedagspresent till Loke.

Är ensam i Närpes då dem andra åkt till Helsingby och ska gräva lite. och grannarna är ute i sommarstugan. så det är jag, kalle och kanske sixten. kalle är husspöket :P

Up: tittade ut, det regnar :/

No more school?

Snacka om att det känns konstigt att inte BEHÖVA plugga. på kvällarna första veckan satt jag och var rastös och känslan av att "det var nått jag måst göra" fanns i bakhuvudet. vad ska jag hitta på nu på kvällarna? helt plötsligt känns det som man har massor med tid över... till vadå? haha skumt dilemma. jag vet att kvällarna kommer att gå åt. till att glo på burken, titta på tv, måla, kanske ta en promenad? the possibilities are endless. hehe

Känns skönt. skönare än jag trott. men samtidigt inte. för nu kommer massa andra "måsten" in i bilden.

Nästa plan i livet är att bli utbildad Pedagog. men det tar vi om ett par år va ;) haha

Dagens Lista.

Dagens Lisat.

Dagens Humör: Trött.
Dagens Mående: Sådär.
Dagens Borde: ?
Dagens Frisyr: Uppsatt i knut.
Dagens Smink: Inget.
Dagens Klädsel: Sommarklänning.
Dagens Planer: Sy klart klänning/kjol.
Dagens Materiella: Pengar.
Dagens Längtan: *hemligt*
Dagens Fundering: to much.
Dagens Beroende: Coca Cola.
Dagens Tråkigaste: Ensamhet.
Dagens Låt: Dub i dub, Me&My.
Dagens TV-Program: Har inte kollat på tv än..

Time for bed.

Nu går jag och lägger mig.

God natt.

Vi syns i drömlandet.


Good night sweethearts.


Nattgäst.

Inatt ska Loke sova här! Vi ska fuska lite och ha myskväll med Chips och tv. och imorgon ska han visa mig vart han går på dagis nånstans. Lolvey!

Eftersom jag fick veta att vi inte¨åker till Finland föresn på onsdag så fick jag extra dag i sverige. even more Lovley. därför passar jag på att få lite kvalitetstid med Min skrutt.

Nu ska jag sätta mig vid symaskinen en stund innan mamma kommer hem.

Bye!

Welcome to the 50´s.

Ja just det. så var det helgen då. hmm. vi börjar i lördags. vi åkte in till norrtälje och kollade på Motorcyklarna när dem anlände. HÄRLIGT. sen gick vi inne i parken några timmar innan Linda körde hem mig. sen tog jag det lugnt och dushade innan jag stressade iväg till Kattis. där klädde vi om och började festen. trevligt trevligt. Vi dansade twist och drack bål. Vid 12 drog ett gäng ner på Teatern där vi dansade och partade och hadde skoj.

Veckans kaos och matbrist gjorde sig påmind när jag fått i mig tillräkligt med alkohol och jag "panik" ringde min syster och bröt ihop i hennes öra. mycket tankar som sagt och jag kännde att jag inte kunnde vara tyst och tiga längre. efter det mådde jag bättre och vi gick in och dansade igen. vid 3 stängde teatern och vi letade efterfest. men efter att ingen efterfest fanns att skåda så drog vi hem till Kattis och satt i hennes kök och snackade en stund. jag var hemma vid 5 imorse och då var jag TRÖTT.

Så min helg har varit både bra och dåligt. men det bra har varit dominerande :)


En liten lista.

Vilken svordom använder du mest? Fittgratäng.
Äger du en iPod? Yes, my lovley blue.
Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
7.00.
Hur många resväskor äger du?
två.
Använder du flip-flops?
Nej.
Var köper du dina matvaror ifrån? s-market, k-hallen, coop forum, willys..
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
offtast vill jag ta bilden, men ibland är det kul att vara med på den me.
Vilken var den senaste filmen du såg?
såg lite av Shopoholic i fredags.
Du är ledig. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en vän?
En vän.
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? kläder, och betala räkningar.
Har någon någonsin kallat dig lat? japp.

Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? Nej.
Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu?
Cornelis vreeswijk.
Vilken är världens bästa artist/grupp just nu?
Guns N´Roses, Cornelis Vreeswijk, Suzi Qautro.
När var senast någon stötte på dig?
Igår på Teatern.
Vad åt du till middag senast?
Spagetti och köttfärssås..
Använder du huvtröjor?
Offta.
Kan du vissla? Javist kan jag de.

Vem var den senaste som ringde dig? Min syster.
Vilken är din favoritåkattration på ett nöjesfält?
Slänggungorna på Grönan :P.
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
Antagligen.
Vilket riktnummer befinner du dig i? 76152.
Tittade du på tecknat när du var liten?
klart.
Hur stort är ditt närmaste köpcentrum?
täby?.
Hur många syskon har du? En syster och en bror.
Är du blyg inför det motsatta könet? Mja nja.

Vilken film kan du alla replikerna till? ingen film, men jag kan dem flesta repliker i Vänner.
Äger du några band t-shirts?
Tyvärr nej.
När flög du senast?
när jag gick i 8-9. till London.
Hur många stolar står kring ditt köksbord? 4 st och en kontorsstol.
Läser du för skojs skull?
varför skulle man annars läsa?!
Pratar du några andra språk? Engelska.
Diskar du din egen disk?
för det mesta.
Har du gråtit offentligt? Ja.

Har du en stationär dator eller en laptop? Laptop.
Försöker du alltid lära dig nya saker? mja.
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar?
ja.
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
hmm, om han vill det.
Kan du kasta macka?
hehe nee.
Har du någonsin varit på Jamaica?
No, man.
Vad har du med dig in på bion?
Cola och popcorn, kanske en ahlgrens bilar.
Vem var din favoritlärare och varför? Camilla Hermansson i bild på gymnasiet.

Har du dejtat någon av en annan religion?nej.
Vad har du för väder? Molnigt.
Har du en blogg? kommer inte ihåg ;)
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Bild och media.
Gillar du att flyga? har bara gjort det en gång.
Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? oj vad svårt.
När sov du senast på golvet? för ett tag sen.
Vilken är din favoritdrink? finns många goda ;).

Gillar du din boende-situation? Nej.
Vilken är din mammas hemstad?
Vallentuna.
Din pappas hemstad?
Östersund.
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Minst 6.
Är dina dagar fullbokade och stressiga?
ibland.
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna?
hehe alltför ofta.
Vilken är din favoritfrukt? Apelsin och melon.
Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? nej.

Hur gammal blir du nästa födelsedag? 23 i dec.
Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
mja ibland.
Tror du på liv på andra planeter?
kanske jag gör.
Vem var den sista personen som gjorde dig arg? riktigt arg? tänker jag inte skriva här.
Tror du att Gud är man eller kvinna?
Gudinnan är stark.
Vad var det senaste du åt?
Middag.
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? både och.
Hur valde dina föräldrar ditt namn?
Mamma hadde sett en film med Simone Signoret när hon väntade mig. därav namnet.
Gillar du senap?
På en grillad korv kanske.
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? det går bra.
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? kanske. låter spännande..
Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv? ehh?.
Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall? Nej.
Tycker du om att krama folk? Ibland.
Skulle du säga att du är trendig? Jag kör mitt eget race, om det sen är efter trender må så vara.
Äger du en digitalkamera? Japp.

Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Liv Tyler i sagan om ringen.
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det?
ja, men alla kan glömma.
Vilka böcker, om några har fått dig att gråta?
Gömda, asyl, allt för min syster och enstaka ur isfolket.
Tycker du att du är attraktiv?
Kan tycka det ibland.
Vad är du allergisk mot?
Egocentriska människor.
Får du dåligt samvete efter du ätit kött?
Nej.
Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat?
Hmm Hubert? haha.


Uppdate.

Lite trött är man nog. kom hem kl 5 imorse efter en helkväll med vänner. Mycket hände, både bra och dåliga. mina tankar virvlar och jag känner mig rätt osäker fortfarande. det är som om jag slits mellan flera saker och det är påfrestande.

Ett mer detaljerat inlägg med bilder på helgens bravader kommer lite senare. för nu ska jag lägga mig i badkaret med en bok och några tända ljus för att lugna kropp och själ.




Custom Bike Show.

God morgon! idag är det Custom Bike Show i norrtälje och jag ska SJÄLVKLART vara på plats och känna vibrationerna.

Väntar på att vissa i det här hushållet ska vara färdig för avfärd. *otålig* nu har dem nämligen börjat släppa in åkare.

Nää nu ska vi dra.

Vi ses i folkvimmlet!

Mot Solna.

God morgon, god middag. Vilken bra start på dagen. jag och syster har suttit på altanen och läst varsin bok i godan ro. nu först håller vi på och klär på oss för att åka mot solna. slappt och bra :)

Känner mig orolig, i kropp och själ. men beslutar mig för att stoppa undan dem känslorna och bara njuta av dagen och leva i nuet. eventuella problem kan vänta. i wanna live free!

Kärlek till er.


Mitt i veckan.

Ska strax dra ner till stan och stötta syskonen när dem ska tatuera sig. vill oxå! sen drar jag med ut till Kårsta och umgås med Älskade Syster och hennes bråkstake till karl :P

See ya when i see ya.

Yes i can.

Var på lite dåligt humör när jag kom hem från stan. rättelse, jag var på skit dåligt humör (pms kossan i mig kom fram) men det försvann illa kvikt när jag gick på uppträdandet som 2-3 an hadde i skolan. sötungar! dem var så duktiga allihopa!

Nu håller jag på att steka mig ett par korvar. fast jag har igentligen inte alls lust att äta. men hungrig är jag så jag får väll tvinga i mig iafall en korv. Yaaak! vad har jag ätit i dag tro? lite yougurt som tog mig en timme att äta upp, en glass nere på stan, en kaka på uppträdandet och.. ehh jaa. korvarna då.. men jag har drukit massa vatten istället :)

det är inte så att jag bantar, utan jag får inte i mig nått. trots att jag e as hungirg. jag mår illa och tanken på mat är bläsh.

Det går över. :)

Livet leker just idag.

Idag är en riktigt bra dag :) jäg känner mig lättare på så många sätt och livet leker. tack vare mina vänner. love u guys <3

Im happy right know.