Påsk.

Jag har haft en sån skön påsk :) Påskafton spenderades ute hos mormor. Solsken, biltvätt, vattenkrig och kubb han vi med innan jag följde med syster ut på vishan på grillfest hos bekanta. efter en dag i solen var jag riktigt frusen, gick inlindad i flece filt och skakade. Somnade fort den kvällen. Igår var det dags för vårblot vid uppsala högarna. Solen sken och det var en perfekt dag att välkomna våren och säga hej då åt vinterns grepp. vi hadde picknick med oss som vi åt i solen. mysigt. på kvällen hadde jag dejt med syrran och killarna, Ben och Jerry ;) idag har jag städat och donat, nu har jag tvättstuga.

Vette fan hur jag ska tycka om värmen so kommit. jag är en sån människa som tycker det är jobbigt med värme. :/Flodhästar vill oxå ha glass. han blev jätteglad sen :)

Imorgon är det dags för jobb igen :) wooho.


En dag att må bra av.

Så vad har hänt senaste dagarna? jag har varit hos läkaren, jag har haft en av dem softaste dagarna på jobbet, jag har varit social och ugåtts med människor som betyder nått, jag har köpt två par skor för 150 kr samanlagt (har oxå FÅTT ettpar skor av mamma) jag har betalat räkningar och blivit fattig igen, jag har välkomnat våren på riktigt på en picknikfilt med en vän, jag har köpt nya STÖRRE krukor till mina blommor och börjat må bra :)

Efter en svacka så känns livet återigen ljust och jag är tacksam över människorna jag har i mitt liv.
Försöker leva mitt liv som jag vill och sluta hålla mig själv tillbaka genom att tänka fel tankar.


Dagens...

Dagens Humör: Bra
Dagens Mående: Trött.
Dagens Borde: Gymma. 
Dagens Frisyr: Utsläppt.
Dagens smink: None.
Dagens klädsel: Leggins, Randigt linne och tunka/cardigan. 
Dagens Planer: Se på Greys Anatomy!
Dagens Materiella: Iphone. 
Dagens Längtan: Eget boende och snyggare kropp. 
Dagens Fundering: Min obefintliga ekonomi.
Dagens Beroende: Musik.
Dagens Tråkigaste: ?. 
Dagens Låt: Lilla Lady - Daniel Adams Ray. 
Dagens TV-Program: Greys Anatomy!.

Tillfreds.

Efter en helmysig helg har jag haft en mycket bra måndag, jobbet har varit ett nöje och inte en gång har jag stressat upp mig (haft hjärtklappning ändå) Nu ska jag hem till syster och äta middag, lite prat och fix hinns med oxå. Just nu är jag tillfreds med livet. Spännande att kliva in i ett nytt utvecklingsstadie. :) im happy today.

Läkarbesök.

Så idag var jag hos läkaren, jag har haft hjärtklappning en längre tid och känner mig utmattad och trött. jag vaknar nästan lika trött som när jag gick till sängs. Han kollade hjärtat och konstaterade oregelbundna hjärtslag, ska tillbaka nåndag nästa vecka för EKG. 

Symptom på oregelbunden hjärtrytm ordnade efter hur vanligt förekommande de är:

  • hjärtklappning,
  • andnöd,
  • svettningar,
  • bröstsmärtor, tryckande känsla,
  • trötthet,
  • illamående, huvudvärk,
  • ångest,
  • yrsel,
  • ökad urinering,
  • inga symptom.

Söndag.

Så var helgen över denna gång oxå. och jag är nästan lika trött som när helgen började. FAST att jag varit hemma och vilat. Imorgon har jag i ett svagt tillfälle tackat ja till öpnning, utan en tanke på att vi har fortsättning på hjärt-lugn räddningskursen på kvällen. lång dag...... Japp.

Nu ska jag äta at innan jag fortsätter fixa mitt rum, inte lägenhet. RUM. jag är iafall glad över att jag har ett rum att vara i :)

Detta bjöd jag på på jobbet idag :) cupcak...

img_8171 (MMS)

Detta bjöd jag på på jobbet idag :) cupcakes med frostis på (mammas ord) det var MUCHO uppskattat ska jag säga! *baktanten nickar*