Raketer.

"Jävla fittidioter! Jag hatar, HATAR idioterna som promt måste smälla smällare och raketer innan nyårsafton. Sätt skotthål på dem asen! Får jag tag på snorungarna ska jag köra upp en raketjävel i arslet på dem och tända på."

Hahah jag är så snäll i munnen ibland. skrivet för ett år sen. Om jag har ändrat mitt tycke om raketskjutare? nej, verkligen inte. men nu har jag avancerat och hatar allt vad nyår heter ;) nästan. nej men jag gillar inte den person jag blir när jag är ute med hunden och nån skjuter en raket. Hunden är skotträdd som fan och jag tänder på alla stubiner när nån smäller. Har ni alldrig sett mig riktigt förbannad så ska ni vara med då :P eller inte.

Att vara hundägare till en skotträdd hund runt nyår är inte kul, just nu vill jag lämna bort honom till nån som har nerver till att ha honom. Tyvärr. Jag tycker synd om hunden, och att jag tänder till som fan gör inte saken bättre.

Kanske jag ska ta samma lugnande droppar som hunden får?

Full rulle.

Hadde en tokrolig kväll igår. Spelade Wii med några arbetskamrater, jag van inte ett smack, men kom inte sist heller ;) Så nu känner jag mig sugen på ett eget wii så jag kan träna träna träna, och sen ta revanch! Jag vill ha REVANSH!

Vad fan är det för ord igentligen, Revansh? är det ett ord? WHAT EVER.

Dagens planer blir inte att åka till vallentuna utan jag drar ner på stan och träffar en kompis istället. Mycket har hänt och jag behöver blow of some steam, be ready for some bleading ears! MOHAHAAA!

Dags att gå till bussen.....

JULen är över...

Jag ser det snöar..... ja en vit jul fick vi iafall. Julafton var mysig om än lite ostrukturerad, varför stressar man arslet av sig för en jävla dag!? det kommer jag aldrig fatta. men samma visa varje år. ja att man inte lär sig :PJuldagen idag, och min kära systers födelsedag. Vaknade på fel sida och var grinig och iriterad hela förmidagen. det är för mycket just nu och jag är i obalans.

Men har haft en mysig filmkväll med mammi. vi såg Eclips som jag fick i juklapp <3.  Och nu ska jag krypa ner i sängen och sooova.
Dan före dan....

Så var det dags för sängen, och imorgon är det julafton har jag hört. har hela kvällen stått och knåpat ihop julgodis som vi ska ha imorgon. akuthandlade oxå dem sista julklapparna efter jobbet. men nu ligger dem inslagna under granen, kylskåpet är fyllt av julmat och julkänslor börjar komma krypande.

Dagen på jobbet var rätt skön, vi flöt mest runt och flummade, fikade och tittade på film.

Nä nu ger min kropp upp, dags att krypa ner i sängen och invänta julaftonsmorgon = SOVmorgon..

God natt och God jul!

.....

Yes, så får man lön imorgon och inte på torsdag. då ska jag ta en snabb sväng på stan efter jobbet och impulsköpa sista julklapparna imorgon.

Annars så är det mycket tankar i min skalle. för många för mg att hantera ibland. för mycket att tänka på och det blir kortslutning och nedstämmdhet som bieffekt. men snart är det ledighet att se fram emot. hela 10 dagar ca kommer jag vara ledig över jul och nyår. härligt!

Min mobil funkar fortfarande inte som den ska och jag har seriöst börjat kolla på ny mobil. men saken är att jag gillar min älskade telefon!

Nää dags för sängen.

Mobil strul.

Allright. fyra dagar kvar till julafton. jag har typ inga julklappar till folk och får inte pengar förens dagen innan jul. funny funny. sen så har min mobil börjat dumma sig. jag kan inte messa ifrån den. jag kan ta emot sms och jag kan ringa. men inte skicka sms till andra. så om ni undrar varför ni inte får svar eller om jag inte hör av mig så är det därför.......... Enough said.

Toodiiloooo.

Kaos.

Jaha. Så har man hunnit fylla år, varit sjuk, julmarknad i gammla stan, och åka en jävla massa buss.
På det misstänker jag att jag har magkatar eller magsår.

Men jag mår bra :-) jag trivs med mitt liv och min tillvaro så pass att jag kan förbise allt detta och faktist vara nöjd. Till en viss mån.
Det är fortfarande mycket jag kämpar med och mycket jag skulle vilja ändra.
Men jag lever i nuet.
Det är mycket inom mig som skulle behöva bearbetas och jobba på men så ska orken, lusten och framför allt STÖDET finnas.

Jag lever. Jag mår bra. Jag finns här. Precis som det kaos jag är!

Nu ska jag ha julavslutning med jobbet!

En hejdundrande pers-fest.

Så, i Fredags hadde vi personalfest/julfest. kl 5 hämtade en buss oss från jobbet som sedan tog oss till stockholm, ingen av oss viste vart. vi drack och fick våra små julklappar. sen kommer vi fram till en Phazerball lokal. Vilken adrenalinkick! vi blev uppdelade i 4 lag och två lag fick köra mot varandra, sista matchen spelade dem två bästa lagen mot varandra. vårat lag vann ALLA tre matcher men fick inte högst sammanlagda poöng så vi kom bara tvåa i hela skiten. men vårt lag var överlägset bäst. Efter det gick vi till ett ställe som hette Sahara och som bjöd på god mat, dricka och lite magdans. När vi tillslut gick därifrån var vi ett gäng som drog in mot stan till en engelsk pub nånstans. där satt vi och umgicks till 3.

Igår sov jag nästintill hela dagen. mådde riktigt risigt. Men roligt hadde vi!


Lussebulle.

Idag hadde vi julbak på skolan. på förmidagen bakade vi lussebullar och på lunchrasten blev det pepparkaksbak med ungarna. Vid 2 hadde vi fika. jorå en rätt soft dag :)


My stars.Och ja, den ena ska vara sprucken.