Idag.. en ny dag.

Jo men så åker man hemåt imorgon, och jag kan enbart säga att det ska bli damn good. Har jag riktigt flyt så kommer syrran och hämtar mig inne i stan på fredag morgon.

Idag så slog jag och Sarah på stort och gjorde mina välomtalade Blåbärskaka i Långpanna. med den lilla detaljen att vi använde svarta vinbär idag. Jag måste lära mig nått nytt :P mindre onyttigt, mer nyttigt. kanske bröd? jag ska leta fram receptet mamma brukar baka till.

Nu sitter jag och försöker få ihop en likabehandlingsplan (eller iafall skriva hur man ska ta tag i problemen när dem uppstått och hur vi ska utreda eventuell kränkning)



Memma..

Just det, jag glömde skriva (Farmor) jag smakade Memma igår, och euuhmm, jaa... jag har nog ätit godare efterätt :P

Mia hadde vispat ner den där bruna sörjan i vaniljcremé och haft i ingefära och persika, och jag kan nog förstå folk som gillart, och jag försökte ge det en chans men det var inte riktigt i min smak :) varken "tillagad" eller enbart memma med socker på.

Men det är väll som man säger, antingen gillar man det, eller inte.

Jag har iafall smakat :)


Praktik.

Yeeeyh! inte nog med att jag får en vecka extra hemma, jag får oxå undan ett par praktik timmar. Jag har nämligen (med mammas hjälp ;)) fått praktikplats på lommarskolan vecka 14. På fritids. förhoppningsvis får jag bort närmare 10 timmar där, och så får jag ju se hur fritidshemmen är uppbyggda både i sverige och finland. oxå en possitiv sak.

Jag åker då hemmåt på torsdag och kommer till stockholm på fredag morgon. och på tisdag kl halv 9 börjar jag. härligt härligt.

Hoppas det går bra bara, jag har lite svårare att jobba med större barn :P men det kommer gå bra.

Nu ska jag skicka in ett par kompleteringar innan jag åker till sverige.


Paus från målandet.

Nä nu tar jag en paus från färg och penslar och ger mig ut och cyklar (om det inte regnar)

I party like a rockstar.

Lazy Sunday.

God morgon alla!

Vaknade av ett mess, a friend in need liksom. så här sitter jag i pyjamas och peppar :) thats what i do.

Igår pratade jag en snabbis med syster och vi kommer antagligen fira påsk hos henne och inte hos mormor som jag räknat med. but what to do. Loke är ju hemma iafall :D

Igår kväll var jag ute och åkte med Anna och hennes pojkvän i regnet. men regnet bekymrade mig inte. det är ju ett hjälpmedel för att snön ska smälta :) och igår cyklade jag till frisören. underbart! jag ska börja cykla mera.

Dagens planer är minimala, jag ska måla klart tavlan jag började på igår och så ska jag glo på film och bara ta det lugnt.

Precis som en söndag ska vara.


This is my life!

Jag gillar den här sången, skarpt faktist. kanske för att jag relaterar till den. det känns som om den skulle kunnat skrivas om mig av mig.

Jag skiter faktist i om hon vinner. men hon har levererat en bra låt. och det räcker för mig.



I go down the beaten track, along the river with an empty bank
At the end she said to me: Why are you here with the autumn leaves?


Cause this is my life, my friend, and this is my time to stand
Cause this is my life, my friend, and I cant be no one else


Im done, tipping on my toes, strike an iron and attack my soul
Misty moon, youre gonna see, Ive got you blues to get on my feet


Cause this is my life, my friend, and this is my time to stand
Cause this is my life, my friend, and I cant be no one else


I dont wanna run; I dont wanna fight
I dont wanna hide; I just wanna stay free, to be me
I dont wanna win; I dont wanna lose
I dont wanna play; I just wanna remember, oh Im my name


Cause this is my life, my friend, and this is my time to stand
Oh, ooh-ooh-ooh-ooh-ooh-ooh


(Cause this is my life, my friend, and this is my time to stand)
Cause this is my life, my friend, and I cant be no one else
Cause this is my life, my friend, and I cant be no one else
Cause this is my life, my friend


Tävling: Converse!

 


Jag är med och tävlar om ett par Convers hos Linda Blom. Hope i get them!


Not a hit.

Okej först och främst. Marabou Sensation - Yougurt Raspberry. inte en sensation! nej jag håller mig till vanlig mjölkchoklad. eller en bit mörk choklad med mint eller kakaobönor i :P slurp.

För det andra. Piroger med risgrynsgröt i, med äggsmör till! jo men det är finsk (såklart) det är riktigt gott :p men dock blir det för mycket med äggsmöret (som är precis som det låter. hackad ägg blandat i vanligt smör) Jag drog dock min gräns vid surkål på.




Dagens

Dagens humör: varken bra eller dåligt.
Dagens mående: Lätt huvudvärk och nervositet.
Dagens borde: Ringa på praktikplats.
Dagens frisyr: Uppsat i knut.
Dagens smink: smink? haha inget.
Dagens klädsel: Leggins, linne och hoodtröja.
Dagens planer: Teater ikväll.
Dagens materiella vill ha: Kläder, ben&Jerrys.
Dagens längtan: Hemresa över påsk.
Dagens fundering: To much
Dagens beroende: Tuggummi.
Dagens tråkigaste: Jobba :P
Dagens låt: Anna bergendahls - This is my life
Dagens tv-program: Fifi och blomsterfröna.


Eart Hour.

"Lördagen den 27 mars 2010 klockan 20.30 genomförs världens största klimatmanifestation. Genom en enkel handling – att släcka ljuset under  en timme – visar du ditt stöd för klimatet och uppmanar samtidigt världens makthavare att agera i klimatfrågan. Delta i Earth Hour – var en del av lösningen."

WWF - Earth Hour.

Vilka ska ställa upp? jag gör det iafall. så på lördag kl 20.30 (21.30 i finland) så kommer jag stänga av alla elaparater och tända ett ljus och njuta av lugnet.

Anmäl er till Earth Hour ni me!



http://www.earthhour.org/


Mardröm?

Sarah måste ha drömt nått som kan liknas med en mardröm för jag vaknade plötsligt imorse av att hon satt sig upp och grät hysteriskt samtidigt som hon yrade nått om att baka. Fick henne iafall att lugna ner sig, och lägga sig en stund och bara vila. sen gick vi upp och började dagen. Jag är så sjukt segstartad på morgonen mednas Sarah är piggelin på en gång. hon vill pygga puzzel, läsa, leka, titta på barntv medans jag bara vill ligga på soffan och slö glo på alla älskar Raymond.
Två världar krockar :P

Nu sitter jag här och försöker få mod till mig att ringa till nått fritids, hjärtklappning och ångest i magen har jag bara jag tänker tanken på att ringa. Jag får nog ändå göra det när Sarah sover för hon har en ovana att alltid vilja prata med en när man pratar i telefon.

*vill inte, vill inte, vill inte*


Vårkänningar.

Idag har jag och Sarah varit ute och lyssnat till våren. Vi satt ute i solen (när den var framme) och lyssnade till fågelkvittret, droppande is, knakande tak, och jag fylldes av vår. härligt. Sen att solen försvann när vi gick in och att det nu singlar ner små vita flingor är nått jag försöker att inte se.

Ja våren är nog på väg, men i sakta mak. det är ju bara bra, för med tanke på all den snö vi har haft så skulle det bli översvämning om det smälte på två röda. Bättre då att det smälter sakta så jorden hinner ta upp vattnet.


Good night sweethearts

Dags för min dejt med john blund, men först, ett snabbt inlägg.

Imorgon är det en ny dag och förhoppningsvis är den lika vacker som idag :) Och förhoppningsvis vaknar jag på rätt sida. men dagen slutade bra iafall (som jag förutspådde) Denise var här och fikade och sen pratade jag en snabbish med sverige, inte landet i sig utan min mor :)

God natt!


Humm.

Så sitter jag här igen, och försöker komma på nått att skriva.

Igår var en superbra dag :D solen sken och jag var riktigt uppåt hela dagen, vi gjorde sallad och jag diskade och gjorde andra hushålsysslor, diska, damsög coh rengjorde spisen. jag är en sån som inte kan laga mat på en skitig spis. gammal mat, vattenavlagringar, överkok. uuääsh! så den fick sig en rengöring (ugnen är inte lika viktig;))

Men idag så vaknade jag på helt fel sida, var tok iriterad, näst intill förbannad. men dagen gick förbi idag oxå. Sarah klädde ut sig till Ior och vi var ute i solen och njöt. och mitt humör tog tack och lov färg av vädret. så vid lunch var jag på bättre humör. :)

Nu ska vi äta och sen fara till helsingby. superskoj (ironi)

See ya later.

TopCat.

Minnen, ett barnprogram som jag brukade kolla på. tror det gick på Cartoonn network när jag var yngre (typ mitten på 90-talet)


Fegis, det är jag det.

Jag är så feg, så feg :P Idag hadde dem prova på Zumba i yttermarks skola, och tror ni jag vågade åka? Ehh nej! för jag är feg.

MEN, ett stort men.. det är nästa vecka oxå ;) ingen föranmälan utan bara åka dit.

Ja men jag lovar dem högre makterna att nästa vecka åker jag.

Jo men jag lovar!

Im gonna do it.

God kväll.

God kväll alla där ute i cyberrymden.

Nu har glassen avnjutits och Arn tittats på. nu då? ja inget vettigt, kanske ska jag stänga av dumburken och lägga mig och läsa? jag har ju redan gjort mitt i pluggväg och skickat in rapporten. nu har jag tre kompliteringar (eller var det två?) kvar att göra innan jag kan gå ut på praktik. det är ju där det svåra börjar, för jag måste ha tre veckor praktik (100 timmar om jag inte mins fel) och då måste Mia fixa skötare åt Sarah. så vi måste hitta praktikplats och skötare. skojsigt värre ;)

Nä dags att ge upp för ikväll ^^

To many thoughts, to many regrets.

No water.

*Brööööööl* jag gillar inte att bo i hus, nu har jag väntat en timme på att det ska finnas nog med varmvatten för att jag ska kunna dusha.

tacka vet jag lägenhet ;)


Time to change?

Sitter och kollar på gammla bilder på BDB, från 2006. och funderar på en sak. jag har fan haft samma frisyr skitlänge! haha dags för en förändring.

Sitter oxå och tänker på hur jävla bra jag trivdes med min klass i gymnasiet.

Nä dags att boka tid hos frisören ;)


The Midnight Beast.



Ha Ha Ha!


Tävling..

Jag är med och tävlar om en Escada SunSet Heat parfym hos fattybom!

Jag gillar hennes riktiga namn skarpt ;)

Hey there.

Hörni männsikor, hur e det med komentarerna igentligen? its going down hill. jag ser nog att ni är inne och glor ;)

 

Kommentera mera :thumbup:


Sång miss.

Okej, jag har en sak att bekänna.. jo men det är lite pinsam.

Jag kan inte hela Vargsången!

Gosh det är så skämmigt!

det hela utspelade sig när vi skulle vila, Sarah ville att jag skulle sjunga (hon kanske somnar av chock när hon hör min sångröst?) och jag valde då Vargsången, Allt går suveränt.. ända tills näst sista versen :S

Vargen ylar i nattens skog, han vill men kan inte sovaaaaa........ *blank* euhh hmm ehh, Naa na naa men jag ska ge han en hönsaskank? ehh na naa naa


ja ja på nästa vers med gott mod, Sov mitt barn i bädden hos mor, låt vargen yla i natten. *BLANKT*

Jahapp där var sångstunden över, ungen var dock nöjd trots mitt missöde :D Nu ska här toklyssnas på Vargsången.




Teaterbesök.

Så har man varit på Teatre och kultiverat sig ännu en gång. denna gång såg vi ett Gäst spel som hette Detta Har Hänt. Den utspelade sig på 70-talet (you got to love it!) och var en komedi, den är lite svår att förklara men det var som om det kretsade runt en allers tidning, dem spelade novelerna, relationsfrågorna, recepten, tipsen och så vidare. låter corny och kanske lite weird men många skratt och suveräna skådespelare bjöds det på. Ett stort plus var ju dem härliga 70-tals kläderna och möblerna :) me like! Jag är så född i fel årtionde, typ 20 år tidigare så...



Nu är jag trött som fn, och ont i huvudet. ska strax avsluta mina konversationer och gå och sova..


Filmtajm.

Vi vaknade vid 8, eller rättare sagt hon vaknade vid 7 fick välling och ville inte somna om, rättesle igen. hon stängde ögonen i 5 minuter! Gissa vem som är trött? båda två.

Vi var iafall ute en timme men så blev hon tokgnällig och fick raseriutbrott på pulkan, och jag är sån som vill att hon ska försöka göra saker själv. Alltså hjälper det inte att gnälla lite för att få som man vill.. inte med mig iafall ;) Så vi gick in. Hon e nog trött men vi ska inte vila förens vid 1 halv 2.

Ikväll ska vi på teater, och jag vettefan om jag är upplagd för det. visserligen mår jag bättre. men att sitta i en dammig teatersalong i två timmar känns inte så lockande :/

Nää nu ska jag kolla mina mail, kanske skirva några rader på skolarbetet och sen börja med lunch.



See ya.


Just nu.


Rökning dödar faktist.

Ha Ha Ha!




Hittad på Tjuvlyssnat.se

mm så är det..

Åhh så jag tycker synd om mig själv, och som den egocentriska varesle människan är så vill jag att alla andra ska tycka det me :D

Jag är helt sänkt idag och har varit det större delen av dagen, vet inte om jag har feber trots att det känns så. kanske jag enbart har liiite feber, men tillräkligt för att sänka mig.. en bra sak är ju iafall att hostan har blivit bättre (igen) men börjar känna det där vällbekanta killandet längst bak i näsan och huvudet känns som fyllt med bomull. att det skär som knivar varje gång jag hostar gör inte saken bättre. Och PÅ det så har jag sådär feber-ont-i-kroppen.

Ja men ni hör ju... *patetisk-tyck-synd-om-mig-stadie*

;)


Sisters.

Det här inlägget tänkte jag tillägna ett band som är starkare än nått, blod är tjockare än vatten. på både gott och ont.



Jag har bara en syster, en syster som har varit ett enormt stöd under svåra år, men som oxå svikit när jag behövt henne som mest. men trots att jag ibland har hatat henne och velat säga att jag enbart har en bror så har jag insett att jag har bara en syster, jag har inte råd att förlora en så viktig person i mitt liv. pgr av tjurskallighet och envishet. jag har blivit sviken av alltför många människor i mitt liv men hon är nog en av dem få som faktist ställt sig bakom mig och hållt mig uppe, Som funnits där för mig fast jag inte alltid sett det. jag älskar min syster! Kan inte tänka mig ett liv utan henne.


Jag sitter och tänker tillbaka på åren som gått. Och enbart en sak comes to mind. våra långa bilresor genom sverige, där vi vrålande försöker sjunga med i musiken som strömmar ur lindas spräckta högtalare. det är bilresorna jag minns bäst. :) det är där vi har varit, vi har pratat, vi har sjungit, vi har varit tysta. Det är då vi har varit tajtast. och jag saknar våra bilresor. över rondeller, genom dem mest ödsligaste vägar, mot världens ände mitt i sverige som ingen jävel vet att det finns. med en äklig mc donalds kaffe i handen och solglasögonen på.

Jag hoppas det kan åter bli så nån gång.

I miss that time, why does everything have to change?



Tack syster för att du finns, och för att du alltid haft tid för din knasiga lillasyster. du vet att jag finns här för dig, precis som jag alltid gjort.


Love you long time! <3


Sweet Miss Blue - Vincent


Life Is A Highway - Rascall flats


Du och Jag Mot Världen - Sanna Nielsen


Jobb - Afasy & Filthy


Stay Whit Me - DJ Ironik (Låten nertill)


Huvudvärk..

Jag är så sjukt trött, ont i huvud och kropp och varje gång jag hostar så känns det som knivar som hugger i mitt huvud. på det så jobbar jag ett par timmar till nu på kvällen.. jag känner mig såå upplagd för att ta hand om en pratig 2,5 åring. OHH Ja :P Men Jan nämnde nått om extra cash så jag biter ihop ;)

Skulle behöva plugga gärnet efter en veckas semster, jag får försöka skriva ett par ord på rapporten när jan kommit hem..

Nu försöker ungen få mig att "läsa" en pekbok, ehh nej nej. jag tycker dem borde rensa ut bebisböckerna och pekböckerna för hon börjar närma sig tre.... jag läser bara "stora" böcker, med text vill säga....

Åre Veckan...

jaså, ni vill ha en uppdatering kanske?

Okej vi tar det day by day.

Söndag morgon och jag väcks vid 5 och resan börjar, vi åkte ett fraktfartyg från vasa och var framme i umeå runt lunch tid. sen väntades en lååååång bilresa genom sveriges skogar. bland berg och snö typ. men jag som är som jag är hadde absolut inga problem med det utan njöt av jämtlands landskap med ett leende på läpparna :)

Vi stannade i Östersund och käkade och vid 8 tiden på kvällen var vi framme vid Åre.

Måndag var premiär i backen (barnbacken) men det var mer eller mindre snöstorm på förmiddagen så både Sarah och jag ruttnade, men skillnaden var att jag inte började gråta hysteriskt. Men på den korta tiden han jag ramla två gånger på plan mark och sträcka lårmuskeln, dra ett par svordommar och bli ireterad på skidor som inte vill stå stilla.. haha. på eftermidagen blev det fint igen och jag begav mig ut på en liten promenad, för att orientera mig lite. såfort jag kom ut mulnade det till coh det blev storm igen, jag var bara ute i en kvart kan jag tillägga. Men solen sken samtidigt.




Tisdag Och jag gjorde "tabben" att dusha på morgonen, vilket gjorde att jag inte fick gå ut på förmiddagen, hihi medvetet... maybee ;) men på eftermidagen drog Ani med mig obönhörligt ut i backen, för här skulle åkas slalom. jaha, på med för mycket kläder och på med pjäxor. Men när vi sen gick in efter två timmar i backen så hadde jag fått in snitsen och hadde till och med uppgraderat mig till en av dem stora backarna ;) halva men ändå.. Inte ramlat en enda gång... Helt sjukt dygnsur av svett och snö och trött i kroppen. efter maten går ett par av oss till den lilla matbutiken på Björnens område och köper lite smått och gott, vi ska ha chokladfontän på kvällen :)

 



Onsdag. Svenskarna ute i backarna står, åker och säger... nått klyftigt. Till lunch grillade vi korv och hamburgare utomhus. solen behagade titta fram och det var underbart skönt. efter lunch ville inte jag åka skidor så jag tog en promenad upp till Copperhill. vilken jobbig promenad! vilken blåst och vilka backar. men vacker utsikt och söta stugor. Vi var nere i Åre centrum en sväng på kvällen och shoppade.











Torsdag. Åkte vi alla 12 till bergbanan, hälften åkte bil och resten åkte skidor. bergbanan är 100 år gammal och var en av dem första transportmedel upp till backarna. Där tog vi en fika och sen åkte vi ner igen och strosade snabbt på stan. på kvällen bestämmde jag mig för att åka kvällsåkning själv.



















Fredag och sista dagen ute i backen. Ute och åker själv ett par timmar innan jag ger upp, efter att liften stannat ett par gånger och jag fått stå i ca 5 minuter så jobbar jag mig uppåt i pjäxorna och med skidorna under armen, jag kan tilläga att när jag närmat mig våran utterdörr så går liften igång igen *mutter*. kroppen är helt slut efter veckans ovana rörelser :P vi tar det mest lugnt och äter god middag med efterätt. och medans dem andra kolla morden i midsommer lånar jag Mias dator och kollar på Stopp, annars skjuter morsan skarpt och smaskar i mig min nyköpta Ben and Jerrys New york super chunk.. nånting Jag ger upp redan kl halv 11 och toksomnar i sängen.











Sarah leker kurragömma under sängen :)

Lördag upp tidigt och börja städa huset, alla hjälps åt och vid 8 är vi redo att fara mot stockholm.

Nu lämnar jag vackra jämtland, but ill be back. vi stannade och käkade på mc donalds vid lunchtid och sen stannade vi i gävle och fikade några timmar senare. kl 8 var vi ombord på vikingline med Källbackas. Bufé till middag, namn nam. jag bestämmde mig för att ta en drink på fun club men eftersom jag sovit dåligt på natten och fått förkylningsymphtomer så gick jag tillbaka till hytten efter en drink.









Idag sov jag halva vägen till närpes och vi har haft strålande väder :) våren är på intåg, det känns i luften. härligt!

Men NU ska jag gå och sova, och hoppas att min förkylning ger med sig då jag lär få jobba extra långa dagar i början av veckan...







 


Tillbaka i närpes.

Åhh så jag har saknat min dator ;) Sitter nu och går igenom alla mail (mest skräp och reklam) fy vad mycket man får, skit alltså. har 125 mail i skräpposten och då har jag ändå resnat i mitten av veckan. jaha då har jag nått att göra.

Jag återkommer med en mer detalgerat inlägg av veckan när jag laddat över alla bilder och vilat en stund. har sovit uruselt inatt, förkylning på g igen :/

Fredag i Åre

Sista dagen i åre, och snön faller idag me. Men nu är de minusgrader och det blåser inte. Jag funderar på att gå ut i backen och åka ett par varv, fast de blir själv isånna fall. Ha en underbar dag alla!

Åre i snöstrom.

första dagen i åre och vi har upplevt snöstorm och solsken, mest det förstnämda. jag har ramlat TVÅ gånger och sträckte lårmuskeln så jag gav upp efter ett par åk. imorgon väntas nya tag :)

Otroligt vackert här och jag hoppas på att solen skiner så jag kan fotografera lite :9


Mars 6, 2010

Väskan är packad, böcker lånade, kläder tvättade, kamera,ipod och mobil laddade, dushad och lagt farm kläder till imorgon, vi ska ju upp kl 5.00 för vi ska åka härifrån senast 6.00!

Vi åker då till Åre imorgon, om nån nu har missat det. och jag kommer INTE komma hem till norrtälje den här gången (lite ledsen over det) men får en vecka i Åre med snö, skidor och after ski. betalt, inte illa pinkat :P

Och jag vet inte vad jag ska skriva :p har föröskt knåpa ihop ett inlägg hela dagen..

så jag skriver kanske nått under veckan, om jag kommer ut på nätet nått. annars så återkommer jag om en vecka, och då med lite bilder :)

Bye All! *Vinkar*



Migrän?

Har fortfarande strålande huvudvärk :/ Så jag ska gå och knopa... vi hörs när vi hörs.


the sun is shining

Äntligen Fredag, och vilken vacker fredag. här har solen skinit hela dagen och det har varit vårkänslor i luften. ni vet. när snön småsmälter, fåglarna kvittrar och solen värmer i ansiktet och allt ät härligt :)

Härligt härligt.

vad som inte är härligt är en molande huvudvärk. men jag hoppas den släpper.

Nu ska jag gå och se vad vi ska knapra i oss till mellanmål, smörgås eller banan?


(Bild från Google.)


Hair - Aquarius



Helt enkelt UNDERBAR!

Greys Anatomy.

Idag är det veckans höjdpunkt. jag pratar så klart om säsongspremiären av GREYS ANATOMY:

Gissa vem som ska sitta bänkad framför tv:en ikväll ;)

ME!


Snöstorm.

Alltså, det liknar en snöstorm ute. det snöar och blåser vilket gör att pudersnön som ligger på backen och tak virvlar runt. Vi var ute en liten stund och slängde soppor och hämtade posten. och det räckte gott och väl. Man kan ju iafall glädja sig med att det bara är 3 minus ute. men vinden gör att det känns som mer...

Jag skickade in rapporten igår, ska börja på nästa idag... den handlar om barns sociala och etiska sida. Mobbning och social samverkan alltså.. hur barn förhåller sig till varandra. Jahapp låter skoj.. Bara ge sig på det..


Marabou Premium, min nya drog.

Inget ont som inte har nått gott med sig. efter att ha jobbat från 4-5 idag, från fyra på morgonen till 5 (17.00) på kvällen alltså, så kommer Sarahs pappa hem med hela två st marabou premium mörk choklad med mint :P

Super bra! det är ju Sesångspremiär av Desperata hemmafruar och nya serien Kouger town ikväll! wohhoo..




Ute? nej tack..

Vi går inte ut idag, det blåser och snöar och jag vill inte...

Ungen får lite kvalitetstid med Tv´n istället. Hon sitter faktist förvånadsvärt lite vid tv´n när jag har henne. trot eller ej.

*suck*

Jag är så trött på att studera så ni anar inte... och segt går det, jag kommer liksom ingen vart... nästan.. klart jag kommer nånvart men ibland känns det som jag står och trampar luft...


Biblioteksbesök.

Ush, här har det snöat hela dagen, och det lär ju fortsätta :/ nu räker det väll ändå? snön som finns får gärna ligga kvar men behöver vi verkligen mer snö? Och jag kom på den klyftiga idén att gå till biblioteket idag med Sarah, en idé som visade sig vara välldigt dumt då jag märkte att dem inte plogat gångvägen! bara efter några meter var jag svettig och anfådd efter att ha pushat vagnen i centimeter hög snö. men jag gav inte upp och till biblioteket kom vi. Lånade mina två böcker och sen fick Sarah läsa boker på barnavdelningen :) Med oss hem fick vi "Emmas första dag på dagis" och "barnen Hedenhös" den sista var såklart mitt val ;)

På väg hem kännde jag mig svimfärdig och hungern rev i magen,  så när vi kom hem började jag med lunchen på en gång, sen somnade jag med Sarah en stund.

Nu är det dags för middag och sen ska jag sätta mig och plugga. det tar alldrig slut och jag LÄNGTAR tills det är över och jag skipper plugga!