Halloween helg.

Vilken händelserik helg jag haft. igår var jag, syster och Virre i uppsala på fest. där träffade jag mycket nytt folk och fick nya aha-upplevelser. Var först inte alls upplagd för fest men det försvann fort. Vi hadde tjejmiddag i stockholm innan vi for till uppsala.

På morgonen var jag och mamma i åkersberga och träffade Sarah skrutt. hon sa att hon faktist hadde saknat mig och hadde tjatat hela morgonen om när jag skulle komma. Gosunge.

Imorgon är det jobb :) Thats pretty much all i do. jobbar och sover.men det är skönt att mitt jobb är fullt med härliga människor och att jag trivs som fan.

Nu dags för sängen.

God natt!

Sovmorgon, eller inte

Jag skulle inte "tvångs" sovit dem där sista två timmarna, jag skulle gått upp vid 7 när jag var pigg. men jag ville fan inte gå upp kl 7 på en lördag! på min lediga dag. Men så sitter man här lite seg istället. men skönt var det ^^

Igår var dagen lite upp och ner, kom försent till jobbet då det inte gick att köra mer än 80 på motorvägen. skolfotografering på jobbet så alla från ikasus var uppe hos oss på rosen. mycket ungar och mycket tränare. maten var försenad och sen skulle jag och Emil ha typ snabb kurs i hur systemet är uppbyggt på Ikasus.

Idag är det bh-party hos moster. Kanske att jag åker in till stan med syster och träffar kissarna.

Nu ska jag ta och göra mig iordning.

Sjuk, sjuk och mer sjuk...

Så har man varit sjuk nästan en vecka. och blir inte halsen bättre måste jag nog kolla upp det. att hosta i tre veckor känns. mest i magen då jag har träningsvärk nästan dagligen. och nu har jag fått lock och värk i örat oxå :( det är inge bra med min skruttiga kropp alltså...

Vi har gått och blivit tillfärllig fosterhem åt en kompis till Jonas. Så det är high life här. en det är rätt skönt med lite liv oxå..


Mycket på gång.

Oj vad mycket det är just nu. mycket känslor och mycket att tänka på. Imorgon ska jag tillbaka till jobbet och det kommer bli en lång dag med föräldramöte på kvällen. men jag får en kort vecka iafall.Jag saknar Sarah. jag drömde om henne inatt. jag undrar hur det går för henne.


Remember me.

Är hemma och är sjuk idag. mår inge vidare, men jag tror jag kanske orkar jobba imorgon.

Har precis sett klart Remember me, som legat på min hårddisk huuuur länge som helst. Den var inte alls som jag trodde! den var bättre. Definetivt värd att se. om inte annat för att få se Pattinson i nått annat än blodsugande vampyr.Fy så jag fryser! går med massor med kläder, sover med raggsockor och dubbla täcken. nu får dom ta och sätta igång elementen!

I fredags var jag på personalfest, yes min första personalfest! :D för jag har långtidsvik till och med dec.... vi sjöng och minglade och ett litet gäng gav sig ut på krogen och sjöng karioki. Sov i vallentuna och kom hem vid 1 dagen efter. på kvällen halvsov jag hos en kmpis framför en film tills min lillebror messade att hunden spytt. så jag fick torka spya det första jag gjorde när jag kom hem vid 12. Igår spenderade jag större delen av dagen framför tv. kollade repriser och kom ifatt.

 


Höst marknad.

Idag är det norrtälje höstmarknad. Mys. Jag ska kolla efter ett nyckelband eller liknande så jag slipper ha jobbnyckeln i bhn när jag inte har några fickor. Min syster plockade upp mig efter jobbet igår mår tillsammans införskaffade vi kvällens nödvändigaste. Sen hadde Vi film kväll bara hon och jag.

Höst, underbara höst...

Det regnar gula löv ute! i love it.. jag njuter av att märken är täckt av en gul/röd matta av löv, att det frasar när jag går över dem.


Fredagsmys (igår ja....)

Jag hadde nog en av dem mysigaste eftemiddagarna igår på jobbet. vi var kort om folk så vi bestämde att vi skulle ha fredagsmys med ungarna, sagt och gjort vi tog alla kuddar och sackosäckar vi hittade i lokalerna och slängde dem på golvet i ett av rummen. sen slängde vi alla ungarna där och satte igång en film på active borden, som en stor projektor. sen låg vi där tills det var mellisdags. en av ungarna somnade och en halvsov. själv höll jag oxå på att somna mellan två av dem..

Jag trivs jätte bra på jobbet och är glad för jag fått månadsvik för oktober :)

Men nu är det ta mig fan helg!! och jag har inget inplanerat. så sköönt. Jag somnade innan 9 igår kväll. jag hadde krypit ner i min säng och satt igång vänner och vaknade två timmar senare igen. :P ingen ide att vara vaken så jag gjorde mig iordning och gick och la mig...

Jag är trött.....