Fab helg.

Är ledig idag så jag tog sovmorgon till 9 då min tvätttid började. jag ska till läkaren vid 1 så jag tog ut en semester dag.
passa på att göra lite jag inte hinner annars.

Igår hadde vi Föräldra möte på jobbet. gick bara bra och jag känner mej helt accepterad av föräldrarna :)

Helgen spenderades mestadels i stockholm. på lördagen befann jag mig på Sugar bar med ett gäng burlesk älskande människor. awsome! Sov kvar och på söndagmorgon bestämde jag mig för att INTE stressa iväg till bussar och tunnelbanor, som om jag inte har nog med det i veckorna liksom. så jag låg kvar på soffan, under täcket och bara va tillsamans med underbara människor. kom således hem till norrtälje vid 4 tiden. och eftersom jag så snällt lovat våran 15 åring att han skulle få vit-choklad muffins av mig i fyllaår present så fick jag på en gång ställa mig och baka dem. SEN ska jag säga er, sen tog jag en lång dusch.

så, bra redovisning av helg. nu ska jag städa lite här innan jag går ner i tvättstugan för att sen ta en dusch och göra mig iordning.


Feb. 17, 2011

Inatt har jag sovit mindre bra. Har drömt mycket, bland annat drömmer jag om ett telefon samtal. Från nån tant som har hand om bostäder, hon frågar massa frågor men pgr av dålig mottagning och en telefon som lägger av anses jag oseriös och hon tänker inte låta mig gå vidare i ärendet. Panik känner jag! Jag ÄR seriös och ansvarsful! Jag VILL ha eget boende, jag mååste! Dagen har iafall varit ok, trött och låg men trots det har det varit kul att jobba :) Imorgon är det ju fredag och igår var jag på söder efter jobbet och köpte/ställde mig på listan till en kabaré(fetish fest) på lördag. Nu ska jag sova. Gudomliga sömn!!

Alla stjärtans dag.

Fläskläpp, glitter, geléhallon, kyla och skraplott. Så sumerar jag årets alla hjärtans dag. Jag har alldrig varit så mycket för alla hjärtans dag, kanske mest för att jag alldrig haft nån att fira med. Jag har aldrig fattat hela grejen med EN dag då man ska vara extra gulliga och snälla mot varandra, ge varandra gåvor och blommor. Meen det kan man göra annars oxå. Vilken dag som helst :) För visst är det trevligt med en blomma eller extra omtanke då och då.

Sociala Simone.

Jag kom i väg och var lite social i lördags iafall. på dagen tog jag en runda på stan med en vän, fika, flumprat, loppis och mobil lek hanns med innan jag drog till linda och hadde kläd ångest inför kvällen. TRE olika outfits provade jag innan jag bestäämde mig för det fjärde. tur jag tog med mig lite kläder då. sen åkte vi in till odenplan och gick på hemmafest och träffade folk. kom hem sent och stupade och sov gott i syrrans säng.

Tråk söndag, som vanligt. kom ut en stund på dagen och lapade sol! men svinkallt är det.

Nu ska jag krypa ner i sängen och invänta drömmarnas land innan det är dags att fara till jobbet igen. I Cant wait :)


Buss trubbel.

Åhh underbara snö. vad jag älskar ers gnistrande höghet. era kyliga små stickande flingor som tränger in överallt, er mysiga kyla och tungt pulsande snödrivor.

Eller nej. Nu räker det va?

Inställda bussar, snöstorm, höga drivor, centimeter djup snö som är svårt att pulsa i. nej nu räker det. nu får det ta och bli vår tamej faaaan.

Jag gillar snö, och är UPPRIKTIGT glad över den här vintern vi haft, verkligen. men nu vill jag inte ha mer snö. nu räker det.

Idag kom jag inte iväg till jobbet pgr av att ALLA bussar inom stockholm var inställda. jag tog mig ingenstans! jag gick upp kvart i fem, tog en dush fixadefrukost och kikade in på fb då jag såg att nån skrivit om att alla bussar var inställda, jag gick genast in och kollade sl ochmycketriktigt. ALLA bussar var inställda. jahapp. bara höra av sig till jobbet och berätta och vänta på en förbättrning. och den kom. vid halv 1 började 676 till stockholm gå. men ingen buss i täby. nehepp..

så därmissade man en dag på förskolan :(

Nu tar jag mig inte till vallentuna för att bussarna inte går. och jag ska skulle träffa folk och vara social... ännu mera :((


The runaways - School Days.


(Kim Fowley/Joan Jett)
Used to be the trouble maker
Hated homework, was a sweet heartbreaker
But now I have my dream
I'm so rowdy for eighteen
Never read a single book
Hated homework and the dirty looks
Now I live my life
There's a lot I seen at eighteen

School days, school days
I'm older, now what will I find
School day, school days
Starting to slip I'm losin' my mind

Used to be the wild one
Hated class only lived for fun
I'm mean an' got my schemes
At the crazy age of eighteen
Never made the honor roll
Hated rules what I was told
Now I am almost free
It's a dangerous scene when you're eighteen

School days, school days
I'm older, now what will I find
School day, school days
Starting to slip I'm losin' my mind


Ny telefoooon.

Ja men vad gör jag då? jo jag sitter och leker med min nya telefon... för jag har gått från knapptelefon till IpHONE. Vuxen poäng till mig! eller snobb poäng kanske ;)

Imorgon har jag sovmorgon, välldigt skönt må jag säga, men så jobbar jag senare då...

Nu ska jag återgå till mitt nya beroende.

Bye people
Tankar.

Så var min mobil sladd till datorn borta. därför kan jag inte dela med mig av den sjukt mysiga bilden jag tog när jag var ute med Assar nere vid sjön. det var typ solnedgång och det var alldeles tomt på folk. bara Assar och jag........ Och ipoden..... <3

Helgen har varit lugn och skön, på gränsen till tråkig och rastlöst.

Hur mycket förändringar som än sker så är man aldrig nöjd, det är så mycket man vill uppnå och få men så lite som händer i alltför seg takt. Jag skulle vilja ha det annourlunda, jag skulle vilja vara annourlunda. Men vad ska man göra när man inte blev som man skulle liksom.


Tänk, EN lugn helg och tankarna kommer smygande. i veckorna har jag fullt upp med jobb och bussåkande att jag inte hinner gå ner mig. men så fort jag får tid till mina tankar så känner jag mig lite nere. just för att mitt liv inte riktigt ser ut som jag skulle vilja. jag önskar att jag vore nöjd med mig själv......................