Första advent.

Första advent och idag har vi Glöglat som Loke säger. hela förmiddagen har vi städat och grejat och sen så drog vi upp ljusstakar och annan julbelysning innan vi bjöd upp grannen för lite adventsfika. Mys på hög nivå.

Veckan som varit har varit bra i vanlig ordning och jag har oxå dragit på mig annu en förkylning, men den är bättre idag. i fredags åkte jag in till stan efter jobbet och träffade Fredrik för lite snabb shopping innan jag drog hem. i lördags så hadde jag tatueringstid i norrtälje. jag har äntligen satt mina stjärnor på underarmarna. <3 och på kvällen drog vi på bio. Harry Potter och dödsrelikerna. Mitt liv är väldigt lättlevt just nu. just idag är en bra dag. känner mig lättare än på länge och bättre blir det i och med att julmyset börjar.
Sitter och försöker få ihop en önskelista till mormor. men det går inte så bra, helt plötsligt kommer man inte ihåg alla dem välldigt viktiga sakerna man önskar sig. hehe får fila på den ett par dagar....

Nu ska jag värma lite glögg och krypa ner i sängen med en bra film...

Bye all!

Måndag.

Så Sitter man på bussen till jobbet igen. Ser fram emot en ny vecka med nya upptåg. :-D Kommer stanna kvar i vallentuna till onsdag-torsdag. Så slipper jag busspendla med bussar som inte matchar varandra. Väntetider och sena ankomster = Nej tack.

Gone money, gone.

Idag har jag varit på stan (norrtälje) och bränt pengar, behöver ny garderob men tar lite då och då. idag kom jag hem med 4 nya tröjor/cardigans och tre knästrumpor. Alltid najs att bränna pengar men inte kul när det syns på kontot, tur jag får lön i veckan ;) då börjar julklappsjakten....

Bloggen kommer jag ha kvar, men det kommer fortfarande uppdateras när jag kommer ihåg det :) funderar dock på en ny design.

Nu ska jag gå ut med min hund i snön (han älskar snö) och sen ska jag krypa ner i sängen med en film....


Min Helg.

Idag är det Farsdag. Men min pappa fick sin farsdag present redan i fredags då jag i rolen som snäll dotter bjöd honom på bio :) filmen om Cornelis hadde premiär och självklart att jag skulle se den! Han är ju min husgud liksom, och vem är bättre sällskap än far min som oxå delar min fashination av denna musik gigant. Är han inte en vacker karl så säg?!!
I går sov jag LÄNGE och sen gick jag på loppis innan jag mötte upp en vän. Man märker att man bor i en byhåla när affärerna stänger kl 3 på en lördag. men vi han ta en fika och snacka lite. På kvällen drog vi in fotölj i mitt rum och hadde filmkväll framför min nya lcd- tv. mamma jag och bror min.

 

Nu ska jag ut med hundrackarn innan solen behagar gå ner.


Traderar.

Sitter på tradera och hoppas att jag vinner en auktion på en väska. och väntar på att börja tvätta kl 6. Annars har jag varit hemma idag. jag har halsont IGEN. till och från i nästan 2 månader. och NEJ jag har inte gått till läkaren för det. har därimot fått hostmedecin utskriven. Imorgon ska jag tillbaka till jobbet :)

I lördags var det dags för Nordman kryssning. vi åkte in till stan redan vid 1 så jag fick shoppa och så träffades vi alla 8 och åt middag och tog en öl innan vi klev ombord. Superkul kväll och natt med altför mycket alkohol ;) dagen efter var Kim och jag morgonpigga och var vakna redan vi 8. frulle och lite slappa i hytten inväntandes bufén vid halv 1. mums. Var jätte trött och hadde rejäl magvärk på väg hem. magvärken släppte inte framåt kvällen/natten.

Men kul hadde vi :)(Yes jag vann auktionen!)