Knähund.

God morgon. har sovit som en stock inatt och vaknade runt 11.

Var på tom tits igår och hadde en riktigt trevlig dag. bäst var när Maria och jag stod i vindtnneln. vi skulle testa orkanstyrka. Hahaha! vi höll på att blåsa bort men jösses vad vi skrattade.. det var bäst på hela dagen.

Efter jobbet kom Linda och Björn och hämta mig och vi åkte till täby för lite shopping. Fick ju lön igår och passade på att köpa lite kläder. Jag saknar verkligen dem två och umgås alldeles för sällan med dem.

Nu ska jag klä på mig och sen ska jag möta upp en vän nere på stan. Mamma fyller år imorgon så jag ska kika efter en födelsedagspresent. lär nog komma hem med nån kasse till mig oxå ;)

Ha en bra dag!
Jag och den lilla knähunden igår.


Träningsvärk.

Vilken träningsvärk jag har i magen, jag känner det när jag gäspar eller på annat sätt drar djupa andetag så att magen spänns ut. WOW hon har varit på gymmet och gjort situps kanske ni tänker nu. då kan jag svara att det är FEL, fel fel fel. jag har nämligen haft äran att få ligga och hosta flera nätter i rad. :D En stor bonus på det är ju dem få timmarna man får sömn vilket leder till sömnbesvär och extrem trötthet. sen att jag tagit stark hostmedecin för att inte hosta gör att jag känner mig extra sänkt dagen efter. Jag är på topp *ironi*

Så nu sitter jag alltså på jobbet, lite piggare än vad jag var igår men hostar lite mer. jag håller på att bli frisk men jag är fortfarande inte där. Men det är skönt att jobba. speciellt när jag vet att jag får en bra lön nästa månad. och jag vet att jag imorgon kommer ha pengar på mitt konto!

Imorgon ska vi desutom på utflykt med jobbet. vi ska ta alla ungar och åka till Tom Tits. det var åratal sen jag var där sist så det ska bli skoj :)

Och på lördag har vi pratat att åka in till stan och shoppa.. jodå jag ska inte klaga.


Valdag.

Så har man varit och röstat idag. för mig är inte detta nått stor, livsviktigt eller nått jag pushar andra att göra. fick gå till Komunhuset för mitt röstkort är i vallentuna.

Igår var jag på loppis och fyndade 7 lp-skivor och en hållare för välldigt lite pengar. bland annat två Alice Cooper skivor utan fodral. dem går varma på spelaren ^^

Har hostat som fan i helgen. känner mig helt sänkt. fast jag mår bättre idag är jag gjorde igår. så imorgon blir det till att vila och förhoppningsvis bli frisk.


Från kvällspromenad med Assar.


Tänker tillbaka.....

Assar är frisk, han haltar inte längre, iafall inte synligt. Och mitt matte-hjärta klappar lite lugnare igen. helt otroligt vad orolig man blir när nått händer. Varje gång han skadar sig så får jag flashbacks med blod, massor med blood på golven så fort han rörde sig. ångesten över att han inte får röra sig, ångest varje gång han rörde sig och jag såg det RINNA blod från honom.

Detta hände då 2009, han hoppade över ett taggtrådsstacket och rev upp sina man-parts. det slutade med att dem på albano fick söva och sy ihop honom.

"Its offical! början på 2009 är inge vidare.. Vi fick åka till Vet med Assar idag. Han hadde hoppat över ett staket när han var ute med Jonas idag. ett staket med Taggtråd! och rivit sig…… på Snoppen! av alla ställen. så när mamma och jag kom hem efter att ha handlat lite, så möter vi en blödande hund. det praktiskt taget rinner mörkt blod från hans penis.. jag får panik och tänker ”Ahh fan.. har inte vi fått nog av sånt här!” Vi ringer Vetrinären och dom tycker vi ska komma in så dom får kolla på det. vi åker iväg allihop, och får sitta och vänta i typ 30 min. Men tills lut får vi komma in och dom tar tempen på Assar. Han blöder nu nästan ingenting och har inte visat Några tecken på att det gör ont. Så kommer Vetrinären och hon vill göra en undersökning på hela honom och undrar ifall han e snäll. Jaa Assar är jättesnäll och låter Vet titta honom i mun och öron utan problem. Sen vill dom lägga honom ner så dom kan ta en titt på penis, till det behöver hon assistans. hon ser direkt att han är svullen och förösker få ut snoppen för att titta ifall han har rivit sig där. men kommer fram till att så är inte fallet, utan han har rivit sig på förhuden."


Taget från min gamla blogg. Vetrinären skickade hem oss med anti-inflamatorsk medecin och jag hadde råångest och grät hela helgen. på måndagen ringde vi till albano och fick åka in akut. där blodade Assar ner hela undersökningsrummet, så det beslutades att han skulle skrivas in, sövas och sys. bara några dagar efter slutade han blöda helt.

SÅ JA, jag  får panik så fort han gör illa sig minsta möjliga. även om det enbart gäller en sträckt muscel ;)
Justin Bieber "Baby" Parody - I'm Just a BabyJa jag älskar parodier och re-makes ;)


Hönan Agda - 69

Så ska man försöka berätta vad som hänt senaste veckan då jag är välldigt dålig på att blogga. Jag jobbade lite smått förra veckan och efter jobbet i torsdags åkte jag till solsta och där har jag varit hela helgen. jag jobbade i fredags oxå men efter det har vi mest legat i vardagsrummet och kollat på film bara jag och syster. i lördags åkte vi in till solna på 30-års fest. träffade alla goa människor. i söndags åkte vi tillbaka till solna och böt bil innan vi åkte till norrtälje.

Väl hemma märkte jag att Assar haltade, panik! frågade vad som hänt och han hadde hoppat snett över nån stock ute bara några minuter innan jag kom hem. jag har kollat benen och tassarna på honom men jag värken ser eller känner nått. inte heller Assar reagerar när man klämmer och känner så antagligen är det bara en muskelsträckning eller nått. han verkar inte ha ont. men det blir mycket vila och korta promenader som gäller tills han är bra. Just nu ligger han och sover i sin säng. :)

När jag kom hem igår så låg det ett kuvert/packet på min säng adresserat till Fröken Simone Danielsson. jag såg vem det var ifrån direkt på dem små ilustrationerna som var på. Och innuti låg ett guldkorn. En Cornelis Vreeswijk Singel i perfekt orginalskick. Hönan Agda från 69. LOVE IT!


Den håller jag HÅRT i.


Ny vecka.

Så var det ny vecka, ,med nya uppgifter och nya förväntningar.

Jag börjar måndagen med att bli väckt av telefonen, japp bara gå upp, klä på sig och åka till Vallentuna och jobba. superbra, Pengar!

Helgen har varit sisådär, med ångest och oro. Inget har hänt, inget har triggat igång det. det var bara så. Det är nått jag får leva med helt enkelt.

Igår var vi i brottby och firade mormor. fick kramas lite och skratta. Pratade med Syster lite och höll på att börja gråta i mormors kök, vad bra att jag är bra på att bita ihop :)

Time for work.


Opublicerat inlägg.

Skrev ett inlägg igår som inte publicerats, få se om den dyker upp nu när jag publicerar det här inlägget.

Är ledig idag får se om jag är det imorgon med. veckan har gått superfort, det är ju redan TORSDAG för fan. ja ja ikväll ska jag antagligen ta hand om Loke då Syster ska på möte ang clubben.

Men nu ska jag gå ut med hunden och sen slänga igång en film, om jag får dvd´n att funka *muttrar*