Trollsländornas budskap.

Imorse ville jag dö, eller iafall ta lite STARK smärtstillande! jag kunde inte ligga, sitta, stå, gå, andas eller överhuvud taget röra på mig utan att det högg till i skuldran. Helt otroligt att jag klarar av att ta hand om en tvååring i detta tillstånd, märker att jag blir sur och vresig, seg (som feber) och har mindre tålamod. Som ALLA männsikor blir när dem har ont. Försöker Andas och inte tänka på det. Fy för ryggvärk. men det är centrerat till ena skuldran, men som slår ut nästan hela ryggen och nacken.. Tog med ungen i vagn och gick en promenad ändå. måste ju röra på mig, tänja och stretcha liksom.

Efter jobbet åkte vi ut till sundom (my paradise on earth, Nästan). På väg dit var det blåsigt och Rahn var i uppror. men det gick bra ändå. För på väg tillbaka var hon så lugn och ytan var nästan spegelblank så man såg himlen reflekteras i vattenytan. Vackert!

Och i bilen på väg hem hadde vi en nästan fullmåne (imorn) på ena sidan och en kaskad av rodnande färger på andra sidan, ännu mera vackert! Diserna lekte över dem ny tröskade åkrarna och jag kännde mig lugn och lycklig, trots allt som är!

Kankse har det nått med trollsländorna att göra. för det är nått med trollsländor just nu, överallt ser jag dem. och dem är nära! förra helgen hadde jag ju flera st som satte sig inte långt ifrån mig. idag flög dem runt mina fötter när jag gick ner mot klipporna. sen när jag satte mig och "mediterade" så satte sig en röd på stenen bredvid mig. vi satt länge så, ingen rörde oss. Tillslut tog jag upp kameran och frågade ifall jag fick fotografera. (Och JA jag tror på sånt! Jag har nog en liten häxa i mig som sitter och skrockar)

Dem är så fula, men ändå SÅ häpnadsväckande vackra!



Nä nu ska jag göra mig iordning för sängen. måste upp och jobba imorn, Håll tummarna för att ryggen är ok!


Good night Winsconsin!












Kommentarer
Postat av: Wynja

Det låter som när jag hade lungsäcks inflammation!! Är du SÄKER det är ryggen? kanske lungan?? Du måste kolla upp det gumman!

Trollsländans budskap är att Du har stor andlig förmåga-använd den! :)

Kram

2009-09-04 @ 08:41:41
URL: http://www.wynja.dinstudio.se
Postat av: mormor

jag tycker du ska kolla upp din ryggvärk jag sa det för några dagar sedan du ska varfa rädd om dej kram mormor

2009-09-04 @ 16:50:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback