Tillbaka i Finland.

Hej igen. ush vad man tappar suget på allt när det är så varmt. igår fyllde Älskade Ungen Loke 4 år och familjen (- pappa och lillebror) åkte in till skansen för att ha en heldag bland djuren med trollpojken. Jag skulle ha jobbat men fick ledigt för att åka in med familjen. det var fruktansvärt varmt och jag som var lite dålig tyckte det var jobbigt. men att se Lokes leende och att få en nöjd och sprallig lillkille runt halsen gjorde det värt det. det var mycket djur som vi inte såg pgr av värmen, och Lokes och min delade favorti Uttern syntes inte :( men vi fick se björnungarna dia :)

Efter skansen besök, värmebölja, fika och lite "bråk" och kramkalas så satt jag återigen på hytten på viking line på väg till Finland.

Vi åt inte frukost på båten utan åkte till en affär och köpte med oss frukost som vi åt i parken vid åbo slott. mm glass till frukost är en höjdare. efter en tur i åbo centrum så åkte vi tillbaka till Slottet och gick en tur därinne. wow så vackert. mystiken och atmosvären var awsome. för att inte nämna dem mysiga, trånga, mörka gångarna/trapporna och dem välvda stentaken. dit måste man nog ta sig om man är i åbo.

Efter en lång och varm biltur var vi framme i närpes. ett besök i sommarstugan för att äta middag och ta ett dopp och nu är jag tillbaka vid datorn i mitt rum i närpes.

imorgon är det jobb på shemat och på fredag börjar Närpes Tomatkarneval.

Nu ska jag dra mig från datorn. har en massa bilder från närmaste dagarna jag måste ladda över och sortera. men jag gör det sen :)

Kommentarer
Postat av: mamma

mysigt med picnic.. kul att ni var in i slottet oxåå. bra början på dagen..

ha det bra kram..

2010-06-30 @ 21:50:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback