Dagens lista.

Dagens Humör: Stressad och lite nervös, men förväntansfull.
Dagens Mående: Bara bra.
Dagens Borde: Ta vara på sista timmarna i Finland.
Dagens Frisyr: Uppsatt i slarvig knut.
Dagens Smink: Inget.
Dagens Klädsel: Linne/tunica och piratleggins.
Dagens Planer: Åka buss mot åbo. åka båt måt stockholm.
Dagens Materiella: Större väska?
Dagens Längtan: Hem!
Dagens Fundering: Funderar över mycket, hinner jag till bussen? hinner jag packa det sista? tänk om jag tappar nått eller glömmer osv.
Dagens Beroende: Mobilen.
Dagens Tråkigaste: Åka härifrån .
Dagens Låt: The garden tale, Volbeat.
Dagens TV-Program: Rorry Racerbil (har inte tittat på annat än barntv.).


Så här såg det ut när jag packade och rensade i närpes förra veckan.


29-07-10

Idag fyller Sarah tre år :) Och treårstrotsen är ett faktum, vi har haft våra duster idag som vanligt. men sånt man får räkna med. fick henne iafall att sova över en timme. efter en timmes tjafsande "jag vill inte sova!, Simone ska vi stiga upp nu? jag måste kissa!, jag lovar inte gnälla, simone jag måste kissa igen, vi måste byta blöja jag pruttade!". men till slut så somnade hon i min armhåla. jag tänkte, hey jag ligger kvar så är jag säker på att hon sover en timme som hon behöver. och tror ni jag kunde hålla mig vaken? nepp :P jag tvärslocknade och sov en timme och 20 minuter ca. När jag väl vaknade av att Sarah smög över mig för att gå ut ur rummet var jag helt slut. jag hörde att Mia var hemma så jag gick bara på toaletten och sn gick jag in och la mig under filten igen och tittade på tv.

Kort därefter var det fika på Moffas altan. Emma gör så goda tårtor :P

Det är så jävla varmt här! funderar på att hoppa i poolen trots att jag nyss dushat (to no good)




Tänt vare här.

Jaha, så ska man försöka uppdatera här.

Jag längtar till fredag då jag åker mot stockholm! på lördag åker jag komunalt från båten till Kårsta där jag ska krama på Älskade Syster och hennes Bråkstake <3 innan vi möter upp Mammi och Loke och åker mot stockholm igen. det är ju Pride Paraden ;) offcourse we are there!

Idag var vi in till vasa en sväng och kollade i tygbutiken, hittade inget roligt tyg till det jag har i tankar. :( sen tog vi en glass på Halpin innan vi åkte till Biblioteket. Jag sparar på pengar så jag köpte inte mycket, trots att jag hittade mycket. men ett par skor fick följa med hem, tillsamans med ett lip-balm och en nagelfil med jordgubbar på.

Annars så försöker jag läsa klar Eclips innan fredag.




Rensar och kastar.

Oj vad man samlar på sig massa skit på ett år. Nu håller jag på att rensa och kasta. efter att ha panikpackat nästan ALLT i tummet igår så finns det inte mycket "simone" kvar i rummet. nu är det mer ett rum. Men nu är det mesta på väg hem till sverige och i veckan får mamma åka till åkersberga och hämta det så det finns i norrtälje när jag kommer hem.

Igår var vi ut till Carolas sommarstuga och åt, bastade och badade. Jodå jag kom ner i vattnet jag me, TROTS sjögräs och stenar. men basta hoppade jag över. jag och Emma gick istället tillbaka till stugan och läste. Hadde en riktigt trevlig kväll med finlandssvenskarna :)


Twilight Eclips.

Im gonnacrack open a book, och inte vilken bok som helst. Twilight Eclips på engelska. Jag fick äran att vara den första att läsa den av Emma, efter att hon fått den i födelsedagspresent idag.

Så nu vet ni vad jag ska göra ikväll :)


Oh Africa - Akon

En sånhär härlig Sommarlåt. får upp humöret och härligt sound.



Vasa tur och retur.

Godkväll. den här tisdagen har gått fort som fan. på dagen har vi haft besök av en tjej som går en sommarkurs i svenska nånting, hon kom för att observera Sarahs tal. sen åkte vi till Vasa på eftermiddagen. skulle gå till tygaffären men det var stängt. tröstshoppade akrylfärg, dukar och en palettkniv (?) innan vi for till Hesburger och åt middag.

En rätt bra dag med andra ord.

Sol "bränna" indeed.

Aoutch, jag glömmer bort att det inte märks på en gång när jag solat om jag fått nån färg. jag låg i solen ett par timmar (närmare 4 till och från) och nån timme efter det så blidde jag knallröd! japp. över typ hela kroppen ^^ oj då. och jag som trodde att det inte fastande nått.

Pratade med hemma för en stund sen. dem höll på att göra sig iordning för kvällen (raggargården i norrtälje) typ årets största fest. awsome. Känns skönt att veta hur mycket man är saknad. för snart är jag hemma och kan återställa ordningen :)

Miss them so much. <3

American Car show.

Idag är det American Car show i norrtälje. och jag är inte ens i närheten av en snygg amerikans gammal bil. nej men jag har legat vid poolen ett par timmar och njutit av sommaren istället. bättra på brännan lite.

Jag hoppas alla de mina har en super duper bra dag!



Nu bär det av till Närpes. hej och Hå.


Teaterbesök.

Så har man varit på ännu en teater. dagens pjäs hette "Hjälten på den gröna ön" och var en saga ustpelad i gamla irland. Både rolig och mörk med ett lite oväntat slut. utspelad på Oravaise sommarteater med väldigt vacker natur.



Nu sitter jag här och funderar på ett dopp för att kyla ner kroppen innan läggdags.


Dagens...

Dagens Humör: Rastlös.
Dagens Mående: rätt bra.
Dagens Borde: Söka jobb.
Dagens Frisyr: Just nu utslaget och vått (nydushad)
Dagens Smink: Mascara.
Dagens Klädsel: linne, tunn kofta och Leggins.
Dagens Planer: Teater kl 19.00
Dagens Materiella: alltför mycket.
Dagens Längtan: hmm
Dagens Fundering: Ekonomi.
Dagens Beroende: ingenting.
Dagens Tråkigaste: Idiot på msn.
Dagens Låt: Rusted from the rain, Billy Talent
Dagens TV-Program: Tyra banks Show.

Sola och bada, utan piná colada.

Så nu sitter jag här igen. med lika lite att förtälja som vanligt :P

Idag var det svalare här så Sarah och jag traskade till fotbollsplanen en bit ifrån och spelade fotboll, jagade varandra, busade och sjöng. sen blev det för varmt så jag föreslog att vi gick tillbaka hem och tog oss ett dopp. vilket vi gjorde.

Inte alla jobb där man kan ligga och sola och bada på jobbet.

Kommer sakna det här!


1000-0 till idioterna.

Det ska bli värmebölja i veckan. En spontan tanke. KAN det bli varmare än det är just nu? tydligen. Men nu ska man inte deppa ihop för det. sommaren är kort, bäst att njuta av den :) And i will.



Totaly Awsome!

Livsnjutare.

Jag kommer inte åka till norrtälje nästa helg. därimot flyttar jag hem helt i början av augusti (datum ej klart) Im comming home! och det är blandade känslor.

Idag låg jag och läste och badade vid poolen innan vi for in till Vasa och shoppade och åt. jag hittade en klänning på Indiska på rea :) när vi kom hem hoppade alla i poolen. underbart. imorgon måste vi gå upp i tid för att åka till Närpes. Vi har planerat in ett morgondopp allihopa innan vi far.

Nu sitter vi i soffan och kollar på Waterworld efter en rejäl grillad måltid med efterätt.

Om jag har det bra?

Jovars ;)


Sommar :)

Så. igår var vi på musikshow Shower Power i närpes. välldigt underhållande och mycket bra musik (mycket dålig me) han med en fika med sällskapet innan vi åkte mot helsingby igen, och kl 1 mitt i natten raglade vi trötta in genom dörren. imorse tog vi sovmorgon till 11 (Sarah inte jag) och dagen har varit sådär. dem håller på att fixa taket här och idag har dem bankat så jag har blivit tokig, lite Sarah trots och 3 åringars konstanta "vaffö" gjorde att jag blev lite iriterad. sen att det varit kvavt här idag har inte hjälpt. middagen stressades ner för att hinna till korsholms ute teater.

när vi kom hem från föreställningen (madicken, välldigt söt) så tog vi alla ett dopp i poolen innan vi tog oss varsin glass.

Nu sitter jag här och funderar på sova. morgondagens planer är att ligga och steka vid poolen imorgon innan vi far mot närpes igen.

Om jag njuter av sommaren? offcourse.



Bild tagen förra året vid Sundom.


Myggbett.

35. trettiofem.... 3a, 5a. ja det är antalet myggbett jag har på mitt högra ben. på det andra har jag kanske bara 20. några på ryggen, låren, armarna och så ett på magen. hadde ca 5 i ansiktet igår men dem är tack och lov borta.

Om det kliar? OHH JA!



Åka båt.

Idag har jag lekt sjöjungfru i havet. *nickar viktigt med huvudet* vi var ut till sundom en sväng och grillade, blev uppätna av mygg, åkte båt och fick alger mellan tårna. Sen behagade en fisk skrämma vettet ur mig genom att hoppa bara nån meter från mig och sedan simma runt mig med en omkrets av 2 meter. jag kan säga att jag hadde badat klart vid det laget och var snabb till stegen. visst var den vacker när den hoppade så att vattendropparna och fickfjället gnistrade i solen men det såg inte jag då jag började hoppa hysteriskt och skrek som en tjej.

Jaja mysigt var det iafall :)







Tog fina sommarbilder på Flickorna, men dem lägger jag naturligtvis inte upp här då dem inte har med min blogg att göra :)




Twilight Eclipse.

Omg. har precis varit inne i Vasa och sett Twilight Eclipse. den var suverän, precis som dem andra varit.

Jag är fortfarande en varulvs-tjej och står på Vargarnas sida. trots att Vampyrer är döläckra (haha)
Trots att vampyrer osar av sexappeal och gärna får sätta tänderna i mig så lockar det mer att krypa ner bredvid en varm varulv med passion i ögonen.

(i know its "just" a movie)

Nu ska jag ta ett kvällsdopp och sen sova.
Imorgon kommer dem och fixar taket så vi kommer få hålla oss innte så mycket som möjligt. inga fönster eller dörrar öppna då det kommer damma som fan och dammet är inte bra för hälsan.

Natti natt.

Tomatkarnevalens slut.

Jag är så trött. efter en dag nere på Tomatkarnevalen i värmen blir vem som helst slut. Köpte inte mycket alls, några remmar och ett armband. och så åt jag Vår-rullar med nudlar. Nu undrade grannen ifall jag ville med ut. och vem vet, efter en dush och lite vitaminer kanske jag orkar... eller nej.... Blir väll filmkväll med flickorna. imorgon drar vi till helsingby... där finns det POOOL! wonderbart.


Tomatkarneval.

Nu... Dags för some Tomatkarneval. jihhaa. ehh men måste trotsa min socialfobi och torgskräck och ta mig ner dit och kolla läget.

Se ya.

Hej där främling.

Godkväll. tänkte försöka rycka upp mig med bloggandet, för trots torka har jag ett par stycken trogna läsare som fortfarande är intreserad av mitt liv (gosh liksom)

hehe skämt å sido faaan.

jag längtar till den 17 juli då jävlar är det American car show i norrtälje och såklart ska jag vara där. alltför många saknade mig förra året.

Och där blev det blankt......................................... hihi

Livet går på, Sarah skrutt har bliviit helt nappfri (hallelulja) och är huur duktig som helst. när värmen och orken kommer tillbaka så ska vi börja vara utan blöja på dagarna.


Nytt, fräsht utseende.

I brist på annat (No-lifer) så har jag gjort lite ändringar på min blogg. inte för att den är så aktiv längre men kan ändå vara kul med lite sommrigare blogg :)

Jag vet att headern ser lite skum ut vid skarvarna på bilderna, får fixa det senare, när inspirationen och skaparlusten infinner sig igen :)



Gamla utseendet.

 









Nya utseendet.




Summerfeeling.